Op een gezondheidsbeurs staan, orders verwerken, een nieuw product via sociale media onder de aandacht brengen of op bezoek gaan bij een therapeut die humus- en fulvinezuur gebruikt. Kortom: jij coördineert, controleert en volgt het complete verkoopproces op van prachtige, natuurlijke producten op het gebied van gezondheid. Ruimte voor jouw ideeën, veel eigen verantwoordelijkheid en dat samen met een klein, enthousiast team in een bloeiend bedrijf. Zo ziet onze functie van commercieel medewerker binnendienst eruit. Iets voor jou?

Dé leverancier van het natuurlijke humus- en fulvinezuur voor consument, therapeut en arts. Dat is Humic Solution, onderdeel van BioAg Europe BV, die zich richt op gezondheidsproducten voor mens, dier en plant. Een jonge onderneming, die volop groeit en bloeit. Onze droom? Een duurzame leefomgeving voor mens, dier en plant. Om die droom waar te maken breiden wij ons team uit met een commercieel medewerker voor Humic Solution.

Jij:
  • hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • bent commercieel gericht, overtuigend, communicatief en sociaal vaardig.
  • hebt ervaring in een commerciële binnendienst functie, bij voorkeur in gezondheidsproducten.
  • hebt kennis van sociale media.
  • beheerst de Nederlandse taal uitstekend, kennis van de Engelse en Duitse taal is een grote pre.
Dit ga je doen:

Jouw kerntaak is het coördineren, controleren en opvolgen van het verkoopproces voor al onze klanten. Samen met jouw collega’s draag je bij aan het realiseren van de verkoopdoelen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • De efficiënte afhandeling van verkoopoffertes en –orders en het verstrekken van productinformatie aan klanten.
  • Je ondersteunt op beurzen.
  • Je onderhoudt de relaties met onze therapeuten, artsen en wederverkopers en bezoekt deze eventueel zelfstandig of samen met de sales manager.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor onder meer online verkoop aan consumenten via onze webshop.
Dit krijg je als commercieel medewerker binnendienst:

Een uitdagende fulltime of parttime functie in een informele organisatie, natuurlijk met een goed salaris. Je krijgt alle ruimte om mee te groeien in een betrokken team en bloeiend bedrijf. Bij vast dienstverband krijg je een pensioenregeling. En dat alles in ons kleine, warme team met een gezellige, informele sfeer op ons kantoor in Harderwijk. Hopelijk houd je wel van een lekkere lunch of taart, want wij vinden altijd wel een reden om een feestje met elkaar te vieren!

Op weg naar een gezonde, duurzame wereld: Humus- en fulvinezuur
Kom gerust eens kennismaken

Je bent van harte welkom voor een bakje koffie of thee om verder door te praten over deze functie en de mogelijkheden. Bel of mail gerust naar Harry de Wild, manager BioAg, via h.dewild@bioag.eu of T 036 523 9690. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je motivatie en CV dan naar Harry toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.