PrimeFulvic
PrimeFulvic bevordert de weerstand, de opname van voedingsstoffen, herstel na ziektes en operaties en ondersteunt diergezondheid. Houd uw landbouwhuisdier gezond en vitaal!

 

Natuurlijk fermentatieproces

PrimeFulvic ,fulvinezuur, is cruciaal voor het behoud van een goede gezondheid van het dier. Fulvinezuur vormt een biochemische brug tussen levenloze mineralen en levende cellen. Het moleculaire gewicht en omvang van fulvinezuur is zo klein dat het stofje van cel naar cel kan reizen. Daardoor helpt het het dierlijk lichaam voedingsstoffen beter op te nemen en onderhoudt het de celbalans. Fulvinezuur voert zware metalen af uit het dierlijk lichaam.

PrimeFulvic
wordt geproduceerd door middel van een heel langzaam, natuurlijk gistingsproces. Dit proces zuivert de fulvinezuur van de mineralen en metalen die van nature aan fulvinezuur gebonden zijn. Doordat PrimeFulvic gezuiverd is, kan het voedingsstoffen optimaal absorberen en naar de lichaamscellen van uw dier transporteren. Bij de productie van PrimeFulvic wordt geen gebruik gemaakt van chemische ingrediënten, hitte of conserveringsmiddelen. Hierdoor krijgt PrimeFulvic zijn karakteristieke gele kleur en is geur- en smaakloos.

Voordelen

Dosering

 • null

  Bevordert de voeropname

 • null

  Minder last van stress

 • null

  Vitaler

 • null

  Ondersteuning diergezondheid

 • null

  Lage dosering

Gewicht
Dagelijkse hoeveelheid
20 – 35 kg
15 – 20 ml
35 – 70 kg
20 – 30 ml
70 – 90 kg
30 – 40 ml
90 – 110 kg
40 – 50 ml
110 – 140 kg
50 – 60 ml
140 – 170 kg
60 – 70 ml
170 – 200 kg
70 – 80 ml
200 – 250 kg
90 – 110 ml
PrimeFulvic is gemakkelijk door het drinkwater of voer te mengen en is vrijwel smaakloos. Als natuurproduct ligt het dicht bij het natuurlijke voedsel van uw landbouwhuisdier. Al na korte tijd zult u het verschil merken! Uw ldieren wordt vitaler en energieker en krijgen een prachtig glanzende vacht. Bepaal hiernaast de hoeveelheid PrimeFulvic die u toedient op basis van het gewicht van het dier.