Bio-SuperSil

Silicum met nanostructuur!

Bio-SuperSil is een oplosbare vloeistof dat silicum toevoegt; onmisbaar voor elk compleet bemestingsprogramma.
Bio-SuperSil bootst het in de natuur gevonden silicum na, maar met een paar bijkomende voordelen: Deze unieke en exclusieve samenstelling maakt gebruik van niet-ionisch silica met nanostructuur, dat wil zeggen silica met ten minste één externe dimensie tussen 1 en 100 nm.
Bio-SuperSil heeft een dusdanig lage pH-waarde dat het mengbaar is met water of kunstmest, zonder een pH-buffer en zonder de pH van de oplossing drastisch te verhogen. Wanneer het volgens de aanwijzingen wordt toegepast, dringt silicum de plant binnen en wordt het door het xyleem getransporteerd en afgezet in de bovengrondse delen van de planten, waaronder de stengels en de bladeren, waar het de cellen helpt versterken.
Bio-SuperSil wordt aanbevolen voor gebruik bij beregening (zowel druppel- als bovenberegening), bladspray, bij het planten, en in hydrocultuursystemen. Bio-SuperSil kan gebruikt worden op alle gewassen en in combinatie met de meeste organische en synthetische meststoffen. Voer een compatibiliteitstest uit in een schaal voordat u een tankmengsel maakt.
Raadpleeg het etiket van het product voor de dosering. De dosering varieert per gewas. Neem contact op met het verkoopteam van BioAg of met uw teeladviseur voor meer informatie.
Verkrijgbaar vanaf januari 2023.
Bevat niet-plantaardige ingrediënten: 0,5% oplosbaar silicum (Si) uit silicumdioxide.
Vorm: vloeibaar
Kleur: licht crèmekleurig tot licht oranje
Geur: geurloos
Oplosbaarheid: 100%
pH: 5-7
Koel en droog bewaren. Niet invriezen.