Toevoeging van Ful-Power heeft meerdere (financiële) voordelen bij maïs:
 • null

  Hogere gewasopbrengst

 • null

  Versterkt het gewas

 • null

  50% minder bestrijdingsmiddelen nodig

 • null

  Natuurlijk product voor land- en tuinbouw

 • null

  Kan in combinatie met andere producten worden gespoten

 • null

  Bevordert de vitaliteit van uw bodem

Een natuurlijke versterker van het gewas
Fulvinezuur is een natuurproduct dat gewonnen wordt uit humusafzettingen. BioAg Europe wint fulvinezuur uit oude humuslagen die ontstaan zijn uit zoetwaterbronnen. Ful-Power (fulvinezuur) zorgt voor gezonde gewassen met hogere weerstand, is een aanvulling op het bestaande voedingsplan en heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de bodem. Aan Ful-Power worden, in tegenstelling tot andere fulvinezuurproducten, geen chemicaliën of andere stoffen toegevoegd.
Afgelopen jaren is er politieke en maatschappelijke druk ontstaan om het gebruik van bestrijdingsmiddelen steeds verder te verminderen. Ful-Power kan hieraan bijdragen. Het heeft de eigenschap om voedingsstoffen af te leveren in de plant en schadelijke stoffen af te voeren, daarom wordt fulvinezuur ook wel de transporteur van de natuur genoemd. Ful-Power wordt gemaakt op basis van fulvinezuur, dat uit hoogwaardige humus wordt geëxtraheerd. Hieronder laten we u graag de resultaten uit ons onderzoek met Ful-Power zien.

Fulpower

fulvinezuur
Resultaten en financiële voordelen van Ful-Power op maïs
Onderzoeken met maïs en gras laten zien dat Ful-Power kan zorgen voor een betere opbrengst met minder gebruik van bestrijdingsmiddelen. In de afbeeldingen hiernaast wordt aangetoond welke positieve effecten het gebruik van Ful-Power heeft op het gewas. Het linkerdeel van het gewas is besproeid met een mix met 50% gangbare bestrijdingsmiddelen, het rechterdeel is bespoten met een mix met 1 liter/ha Ful-Power en 50% gangbare bestrijdingsmiddelen.

 

Financiële voordelen

Ful-Power moet elke vier weken in een dosering van 1 liter per hectare mee worden gespoten met andere bespuitingen. Kortom, u profiteert dus niet alleen van een hogere gewasopbrengst, maar ook van lagere kosten door een halvering in het gebruik van bestrijdingsmiddelen en de bodem en het milieu worden hierdoor ook minder belast.
Een minimale investering voor een maximale opbrengst!
Groei maïs
Groei maïs

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.