BioAg Europe werkt samen met BioAg USA en is opgericht met duidelijke doelen:
Ontwikkelen door onderzoek

De productontwikkeling van BioAg Europe is gebaseerd op onderzoek van gerenommeerde studies en samenwerkingsverbanden met wetenschappers, landbouwkundigen, artsen, therapeuten en leveranciers wereldwijd. BioAg heeft diverse onderzoeken lopen, zowel kort- als langdurig.

Kwaliteits producten

Dankzij onderzoek kunnen wij hoogwaardige producten ontwikkelen op basis van humus(zuur) en fulvinezuur. Wij weten wat onze producten doen en waarom dit zo is.
Hierdoor kunnen wij u altijd advies op maat geven. Wij weten dat elke situatie weer anders is en hierdoor kunnen wij samen met u voor het beste resultaat gaan.

Delen van onze kennis

Naast het ontwikkelen van producten op basis van humuszuur en fulvinezuur vindt BioAg Europe het ook belangrijk om de kennis die wij hebben over humus(zuur) en fulvinezuur te delen. Dit doen wij o.a. door middel van scholingen en lezingen te geven op het gebied van gewassen, (landbouw)huisdieren en humaan.

Humic Solution

als onderdeel van BioAg Europe

Humus(zuur) en Fulvinezuur voor de de consumentenmarkt en voor professionals die werken met consumenten.

Het Team
null

Harry de Wild

Manager

Email: h.dewild bioag.eu

null

Erna de Wild

HR & Beleid

Email: info bioag.eu

null

Klarijn Haitsma

Medewerker verkoop Humic Solution

Email: k.haitsma bioag.eu

null

Kirsten Szklany

Onderzoekscoördinator

Email: k.szklany bioag.eu

null

Iris Kosterink

Marketing & sales

Email: i.kosterink bioag.eu

null

Sonja Nieman

Administratie

Email: administratie bioag.eu

null

Jordy van de Bunt

Website beheer

Email: info bioag.eu

null

Loran Dekker

Magazijnmedewerker
null

Stan Groenenboom

Magazijnmedewerker
null

Kom je koffie drinken?

Bekijk hier onze vacatures!

null

Humus

Help Humus!

Help Humus en bekijk hier de video.

Certificeringen
International Humic Substance Society

BioAg Europe is aangesloten bij de International Humic Substance Society (IHSS) en ondersteund hun aanbevolen testmethoden. Dit wil zeggen dat onze humus(zuur) en fulvinezuur volgens de testmethoden van de IHSS worden gemeten.

Een vraag over onze kwaliteitsnormen? Neem gerust contact op.

Feed Chain Alliance

Onze producten voor landbouwhuisdieren zijn voorzien van een FCA-certificaat.
GMP is Feed Chain Alliance geworden. In 2015 verdween de benaming “GMP Regeling”. De Feed Chain Alliance standaard was geboren, er is geen verschil tussen beide. ‘GMP Dierenvoeders’ is van naam veranderd in ‘Feed Chain Alliance’ (FCA). Er wijzigt dus niets aan de vertrouwde standaard. 

Together for safety and quality – FCA

Organic Materials Review Institute

BioAg Europe haar producten voor de akker- en tuinbouw zijn in Amerika OMRI gecertificeerd en voldoen aan de organische standaarden.

Het ‘Organic Materials Review Institute’ (OMRI) is een non-profit organisatie uit Amerika die bepaalt welke producten toegelaten zijn om te gebruiken in de gecertificeerde organische teelten. Bij het certificeren hanteert OMRI de organische standaarden (National Organic Standards) zoals voorgeschreven door het USDA (United States Department of Agriculture, ofwel vrij vertaald het Ministerie van Landbouw).