PrimeHumic Vloeibaar
PrimeHumic Vloeibaar bevordert de opname van voedingstoffen, vitaminen en mineralen. Uw landbouwhuisdier weer gezond en vitaal!
PrimeHumic Vloeibaar bevat 52% humuszuur en 12% fulvinezuur. Deze organische stoffen zijn cruciaal voor het behoud van een goede gezondheid van het dier. Het moleculaire gewicht en omvang van deze organische stofjes zijn zo klein dat ze van cel naar cel kunnen reizen. Humuszuur bindt en fulvinezuur transporteert, hierdoor helpen ze het (dierlijk) lichaam om voedingsstoffen beter te op te nemen en onderhouden ze de celbalans. Daarnaast voeren humuszuur en fulvinezuur zware metalen af uit het (dierlijk) lichaam. Hierdoor verhoogt PrimeHumic Vloeibaar de weerstand en vitaliteit van uw dier.

Effecten van PrimeHumic Vloeibaar

 • null

  Bevordert de weerstand

 • null

  Voedt en beschermt de huid en vacht

 • null

  Bevordert de opname van voedingsstoffen

 • null

  Bevordert de darmgezondheid

 • null

  Betere voederconversie

 • null

  Minder darminfecties

 • null

  Zuinig in gebruik

Gebruik

PrimeHumic Vloeibaar is gemakkelijk door de biest te mengen. Het ondersteunt de darmontwikkeling en gezondheid. Bepaal in de tabel hiernaast de hoeveelheid PrimeHumic Vloeibaar die u toedient op basis van het aantal dieren.
Dier
Aantal
Dagdosering (min. 12 dagen)
Kalf
1
20 cc
Big
30
20 cc
Lam
20
20 cc

 

Verschillende onderzoeken laten zien dat wanneer PrimeHumic vloeibaar vanaf het begin wordt ingezet bij het geven van de biest, de kalveren minder last hebben van diarree. Daarnaast ziet men ook dat de kalveren meer levenslustig zijn. PrimeHumic ondersteunt de darmgezondheid en daardoor ook de groei.
Voor meer informatie of bij onduidelijkheden en/of vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Analytische bestanddelen:

Humuszuur 52%
Fulvinezuur 12%
Water

 

Inhoud:

Verkrijgbaar in 10 liter