PrimeHumic Vloeibaar
PrimeHumic Vloeibaar bevordert de opname van voedingstoffen, vitaminen en mineralen. Uw landbouwhuisdier weer gezond en vitaal!
PrimeHumic Vloeibaar bevat humus(zuur) en fulvinezuur. Deze stoffen zijn cruciaal voor het behoud van een goede gezondheid van het dier. Ze vormen een biochemische brug tussen levenloze mineralen en levende cellen. Humuszuur bindt en fulvinezuur transporteert. Het moleculaire gewicht en omvang van deze stofjes zijn zo klein dat ze van cel naar cel kunnen reizen. Daardoor helpen ze het dierlijk lichaam voedingsstoffen beter op te nemen en onderhouden ze de celbalans. Humus(zuur) en fulvinezuur voeren zware metalen af uit het dierlijk lichaam.
PrimeHumic

Effecten van PrimeHumic Vloeibaar

 • null

  Versterking van de weerstand

 • null

  Voedt en beschermt de huid en vacht

 • null

  Vergroot de opname van voedingsstoffen

 • null

  Helpt zware metalen en pesticiden af te voeren

 • null

  Zuinig en makkelijk in gebruik

Gebruik

PrimeHumic Vloeibaar is gemakkelijk te geven aan uw landbouwhuisdier, u kunt het gieten over het voer of door zijn/haar waterbak mengen. Het is gemakkelijk te doseren.

U kunt via onderstaande tabel de hoeveelheid PrimeHumic Vloeibaar bepalen die u toedient op basis van het gewicht van uw landbouwhuisdier:
Gewicht
Dagelijkse hoeveelheid
200kg
2 gram
400kg
4 gram
600kg
6 gram
Om deze dosering aan uw landbouwhuisdier te geven adviseren wij u eerst deze te mengen met water.
Om te mengen gebruikt u de volgende verhouding: 15 cc PrimeHumic vloeibaar in 100 ml water.

Combineren

PrimeHumic Vloeibaar kan worden gebruikt in combinatie met PrimeFulvic. Indien u beide producten gebruikt kunt u de dosering van PrimeHumic Vloeibaar halveren.

Ingrediënten

Geconcentreerde humuszuur & gedestilleerd water
1 liter PrimeHumic Vloeibaar bevat 50 gram opgeloste humuszuur
Goed schudden voor gebruik!
Er kunnen onopgeloste deeltjes zichtbaar zijn deze hebben geen invloed op de werking van het product bij het dier en kunnen gewoon mee worden ingenomen.