In praktijkproeven zien we 9 tot 14% meer opbrengst in pootaardappelen bij het gebruik van Ful-Power. Dit fulvinezuur voegt u toe bij het poten en/of aan de standaard gewasbescherming. Met €19,- per hectare bij poten een minimale investering voor een maximale opbrengst!

 

“Onze pootaardappelopbrengst is heel goed. Vooral de homogeniteit van onze aardappels is goed.” Zomaar een aantal opmerkingen van akkerbouwers die het fulvinezuur Ful-Power gebruiken in de aardappelteelt. Op onderstaande foto van een perceel in de buurt van Ankum, Duitsland, is het verschil duidelijk te zien. De aardappels rechts hebben bij het poten 1 liter per hectare behandelingen met Ful-Power gehad, de aardappels link geen. Het verschil in ontwikkelingen is duidelijk zichtbaar, terwijl de pootdatum, gewasbescherming en omstandigheden exact gelijk zijn.

Fulpower

Zo werkt fulvinezuur
Fulvinezuur neemt voedingsstoffen in de plant op en geeft deze af in de cel. Eenmaal in de cel neemt fulvinezuur de ongewenste zware metalen op en voert deze af uit de plant. Fulvinezuur vergroot door haar werking de opname van voedingsstoffen. Dit heeft een positief effect op de weerstand, vitaliteit van de grond en de gewassen. In de praktijk zien we bij pootaardappelen daardoor een hogere opbrengst in de juiste maatvoering. Lees er meer over in deze folderNiet alleen bij pootaardappelen, ook bij gras, maïs, in de tuinbouw, sportvelden of in de tuin is fulvinezuur een waardevolle aanvulling.

 

Ontdek hier meer over Ful-Power

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie