Grote kans dat u Harmke Schrijver aan de lijn krijgt als u BioAg belt. Harmke is namelijk onze nieuwe commercieel agrarisch medewerker binnendienst, die een grote fascinatie voor een gezonde bodem heeft. Hoog tijd om nader kennis te maken met deze enthousiaste paardenliefhebber.

“De bodemgezondheid en de bodem hebben zoveel invloed op de gezondheid van planten en dieren. Dat is zo’n fascinerend proces.” Aan het woord is Harmke Schrijver, onze commercieel agrarische medewerker binnendienst. Vanuit haar passie voor een gezonde bodem helpt ze u als veehouder graag verder met de humus- en fulvinezuurproducten van BioAg.

Hoe lang werk je bij BioAg?
“Sinds januari 2022 werk ik bij BioAg. Het is leuk om in zo’n enthousiast team te komen en te merken dat iedereen echt achter de producten staat. Niet alleen omdat ze erin geloven, maar ook omdat ze hier doorlopend onderzoek naar doen. Ik heb er zin in om mij verder te verdiepen in humuszuur en fulvinezuur en u als veehouder of akkerbouwer te ondersteunen in de keuze en het gebruik van de producten.”

Welke werkervaring neem je mee?
“Ik heb de HBO-opleiding Dier- en Veehouderij aan de Aeres Hogeschool in Dronten gedaan. Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt als projectleider in de melkveehouderij. Vanuit mijn passie voor paarden en de bodem werk ik daarnaast als zelfstandig adviseur voor weidebeheer bij paardenhouders. Ik woon met mijn vriend in Harfsen op het melkveebedrijf dat hij samen met zijn broer en ouders runt. Dus ook daar maak ik dagelijks de boerenpraktijk mee.”

Wat is jouw favoriete humus- of fulvinezuurproduct?
“De PrimeHumic. Ik blijf me verbazen over de resultaten die er bij zowel jonge dieren in een aantal dagen, als bij oudere dieren die al lange tijd op de PrimeHumic staan worden behaald. Zo zie je dat de darmen effect hebben op bijna alle processen in het lichaam van een dier.”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie