Pootaardappel Velddag 2022

Delphy_logo_cmyk_1945U_5

Op een demoveld in samenwerking met Delphy is Ful-Power, bestaande uit fulvinezuur, toegevoegd bij poten van aardappels. De resultaten hiervan geeft een indicatie dat Ful-Power stimuleert een eerdere opkomst van de aardappelplant.

De bodem bevat veel componenten die essentieel zijn voor het bodemleven en voor planten. Fulvinezuur en humuszuur zijn hier voorbeelden van. Deze meest voorkomende organische macromoleculen in de natuur hebben een hoog koolstofgehalte. Ze zijn een belangrijk onderdeel van de bodemstructuur, omdat ze effect hebben op de fysische en chemische eigenschappen van de bodem en ze de vruchtbaarheid van de bodem verbeteren.

Op het demoveld van de Pootaardappel Velddag kunt u zelf het effect van Ful-Power op de beginontwikkeling bekijken. Wij ontmoeten u daar graag!
https://delphy.nl/microsite/pootaardappel-velddag-30-juni-2022/

Waar & wanneer?

Donderdag 30 juni 2022

13.00 – 17.00

Beverweg 6
8255 RV Swifterbant

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats bericht