Een leuke actie voor op de beurs bedenken, telefonisch een veehouder vooruit helpen met het juiste product en nog even een nieuwtje op Facebook delen. Een offerte maken, met onze onderzoeker mee het land in voor een veldproef en delen welke kansen je ziet voor de ontwikkeling van BioAg. Je hoort het al: in jouw functie als medewerker verkoopbinnendienst is geen dag hetzelfde!

Een klein, enthousiast team waarin alle ruimte is voor jouw ideeën en kennis. Geen platgelopen paden, maar veel vrijheid om zelf te werken aan het complete traject van agrariërs die humus- en fulvinezuur nog niet kennen tot aan tevreden gebruikers van onze producten. Dat is hoe onze functie van medewerker verkoopbinnendienst eruit ziet. Oh ja, en hopelijk houd je wel van een lekkere lunch of taart, want wij vinden altijd wel een reden om een feestje met elkaar te vieren!

Jij bent:
  • iemand met MBO/HBO werk- en denkniveau..
  • iemand die uitstekend in een klein, groeiend team kan samenwerken.
  • een echte aanpakker die zijn kennis kan delen met onze agrarische klanten.
  • iemand die de Duitse en Engelse taal redelijk tot goed beheerst.
  • wellicht al ervaren met sociale media, SharpSpring of AFAS, of wilt dit leren.
Dit ga je doen:
  • Adviseren van agrarische klanten, zoals melkveehouder, varkenshouders en telers.
  • Ondersteunen van de agrarische buitendienst.
  • Voeren van verkoopgesprekken en draaien van beurzen
  • Meedenken met de ontwikkeling van BioAg.
Dit krijg je als medewerker verkoopbinnendienst:

Je krijgt een uitdagende fulltime of parttime functie met een bijbehorend, goed salaris. Je krijgt alle ruimte om mee te groeien in een betrokken team en bloeiend bedrijf. Bij vast dienstverband krijg je een pensioenregeling. En dat alles in ons kleine, warme team met een gezellige, informele sfeer op ons kantoor in Harderwijk.

Dit zijn wij: samen op weg naar een duurzamere wereld

Op weg naar een gezonde en duurzame wereld, dankzij humus- en fulvinezuur. Dat is waar wij als team van BioAg elke dag met veel plezier voor aan het werk gaan. BioAg Europe BV is dé specialist op het gebied van humus- en fulvinezuur. Met onze producten willen wij de gezondheid bevorderen van mens, dier en plant. Dat doen we met voortdurend onderzoek, het delen van onze kennis en natuurlijk de verkoop van onze 100% natuurlijke humus- en fulvinezuurproducten.

Kom gerust eens kennismaken

Je bent van harte welkom voor een bakje koffie of thee om verder door te praten over deze functie en de mogelijkheden. Bel of mail gerust naar Harry de Wild, manager BioAg, via h.dewild@bioag.eu of T 036 523 9690. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je motivatie en CV dan naar Harry toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.